ZWANGERSCHAPS
FOTOGRAFIE

Bijzondere zwangerschapsfoto's die een plekje aan de muur verdienen. Zwangerschapssessies kunnen plaatsvinden in de studio, bij u thuis of op locatie. De studio is het hele jaar beschikbaar, voor fotoshoots in de buitenlucht zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. Het mooiste licht in de lente/zomer is er héél vroeg in de morgen of een uurtje vóór zonsondergang. Thuis in de vertrouwde omgeving is ook een mogelijkheid, bijv. in de al volledig ingerichte babykamer.
In de studio zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. Heb je zelf leuke ideeën over de foto's? laat het gerust even weten, alles kan!

zwangerschapsfoto Arnographics


TIPS voor de zwangerschapsshoot

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28 en 36 weken.Trek van tevoren niet al te strakke kleding aan, dit om striemen en afdrukken van kleding te voorkomen. Denk hierbij ook aan de sokken. Neem gerust meerdere kledingsets mee zodat we samen kunnen beslissen welke sfeer we aan de foto's geven. Neem bij voorkeur ook een donkere mouwloze top en slip of broek mee. In ieder geval ook iets dat strak om het lijf zit. Eventuele accessoires zoals sjaals, doeken, een lange ketting, speelgoed of schoentjes voor de baby enzovoorts zijn altijd welkom. Samen kijken we of we er wat leuks mee kunnen doen tijdens de fotosessie.

Beperk de aanwezigen tot maximaal een of twee vertrouwde personen; het is niet prettig om te poseren in een ruimte met veel mensen.
Wanneer je besluit om zelf je make-up te verzorgen mag dit best iets heftiger dan normaal. Met het felle licht van de studio flitsers zie je minder van de make-up.


zwangerschapsfoto Arnographics


 

zwangerschapsfoto Arnographics


zwangerschapsfoto Arnographicszwangerschapsfoto Arnographics
zwangerschapsfoto Arnographics


Als je al kinderen hebt is het erg leuk om te beginnen met het maken van een paar foto's van de interactie tussen jouw kind(eren) en je buik. Aangezien de aandacht van kinderen vaak maar van korte duur is, is het verstandig om iemand mee te nemen die op ze kan passen nadat deze foto's zijn gemaakt.

Met buikfoto's komen vaak ook de handen in beeld. Besteed dus wat extra zorg hieraan, bijvoorbeeld door wat transparante nagellak en een handcrème te gebruiken.zwangerschapsfoto ArnographicsTarieven fotografie vanaf €78

Voor opdrachten op locatie bedraagt het start- en uurtarief ook €78. Gemiddelde duur van een zwangerschaps fotoshoot is 2 uur.

Van de gemaakte foto's kun je online de leukste foto's uitkiezen en fotoafdrukken (v/a €1,95 p/s) bestellen. Ook kun je van je favoriete foto een afdruk op canvas, dibond, plexiglas of forex laten maken. In elk gewenst formaat. Prijzen voor wanddecoraties vanaf €40.Ideeën over een uniek en persoonlijk geboortekaartje? Ook dit kan bij ArnoGraphics geheel op maat voor u gemaakt worden. Informeer ernaar in de studio!
 


 

ARNOGRAPHICS FOTOGRAFIE
Studio Heerlenersteenweg 1a 6466 KR Kerkrade telefoon 06-17566140

 

home - info - contact

 

(c) ARNOGRAPHICS 2023